Wordpress Krachtig en Flexibel

Wordpress is onze specialiteit. Onze focus hierop stelt ons in staat om websites te leveren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren en gemakkelijk te beheren zijn.

De kracht van WordPress

Bij Onepixel hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op basis van WordPress. Onze systemen zijn krachtig en flexibel opgesteld, op deze manier kunnen wij goed presterende en aantrekkelijke websites ontwikkelen.

Wij focussen ons op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan je specifieke zakelijke behoefte. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, een bestaande wilt upgraden of hulp nodig hebt bij onderhoud en optimalisatie, Onepixel staat voor je klaar. We combineren onze technische knowhow met creativiteit om jouw online aanwezigheid te versterken en je doelen te bereiken.

Website

Gebruiksvriendelijkheid

Een van de belangrijkste redenen waarom wij voor Wordpress kiezen, is de gebruiksvriendelijkheid. Met onze technische aanpassingen heb je geen diepgaande technische kennis nodig om aan de slag te gaan. Onze interface bevat alleen de instellingen die jij nodig hebt.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Wij ontwikkelen onze websites met flexibiliteit in gedachten. Als klant wil je natuurlijk niet altijd afhankelijk zijn van ons en daarom ontwikkelen wij zo veel mogelijk onderdelen in een flexibele vorm. Zo heb je de controle over alle bouwblokken om een pagina mee te maken.

Zoekmachinevriendelijk

Tijdens de ontwikkeling houden we rekening met de SEO structuur van jouw website. Op die manier worden pagina's altijd op de juiste manier geïndexeerd. We voorzien je ook met de tools om er nog een schepje bovenop te doen. Zo heb je de volledige in controle over je site.

Laadtijden en optimalisatie

Onze websites worden altijd voorzien van de beste optimalisaties om je website zo snel mogelijk te laden. Afbeeldingen worden automatisch naar het juiste formaat gesneden en gecomprimeerd.

Updates en beveiliging

Wordpress wordt voortdurend bijgewerkt om te zorgen voor prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates. Al onze sites zijn als het ware onderhoudsvrij, wat betekent dat updates automatisch worden doorgevoerd. Ook voorzien we de site met de nodige beveiliging. Je bent dus niet verplicht handmatig op update te klikken.

Schaalbaarheid

Soms kan het voorkomen dat een website klein begint en later groter kan worden. Onze projecten zijn modulair opgezet en kunnen per onderdeel worden ontwikkeld. Verdere uitbreidingen of aanpassingen zijn dus zo gedaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos

WordPress is voor bijna alle type websites in te zetten. Door de flexibele architectuur van het platform kan elke vorm en maat worden gerealiseerd. Heb je bepaalde vragen over de ontwikkeling van onze WordPress sites? Neem dan contact met ons op. Wij proberen alles zo helder mogelijk uit te leggen.

Neem contact op

Wat zeggen klanten

H

Henry Handsome Roel Stevens

"Andy is een betrokken en betrouwbare partner van Henry Handsome. Hij weet alle projecten pixel perfect op te leveren en denkt altijd mee over de beste oplossing."

W

Wildest! Fotografie Santos van den Berg

"Andy is een webmagiër. Zijn communicatie is kristalhelder, hij houdt strakke deadlines aan en hanteert redelijke prijzen. Andy denkt proactief met je mee, geeft duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is, en weet zijn inzichten uitstekend over te brengen. Ik beveel Onepixel ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een top-notch webbouwer!"

F

FondsZOZ Robin Vermeulen

"Het is altijd fijn en ongecompliceerd samenwerken met Andy. Als we een nieuw idee hebben, dan denkt hij mee voor de beste oplossing. Ook bij een probleem dat op korte termijn opgelost moet worden staat hij snel voor ons klaar."

A

AB3 Creative Collective Sebastian Bumann

"Partnering with Andy is a digital journey of excellence. His web designs not only capture the essence of creativity but are executed with utmost dedication. A true professional with impeccable communication."