Custom Code Unieke code voor unieke doeleinden

Soms vragen je klanten om een specifieke functie of uitwerking. Dan is het handig om iets te ontwikkelen dat niet gelijk vol met bloatware zit door vooraf gemaakte applicaties of plugins.

De mogelijk­heden zijn eindeloos

Custom code is zeker niet beperkt tot WordPress. Stel je een website voor met real-time berekeningen die zichzelf automatisch bijwerkt als je een andere optie kiest, of een quickscan die jouw klanten de perfecte richting wijst of relevante inhoud aanbiedt. Dit is waar custom code het beste naar voren komt, en het kan in vrijwel elk Content Management System (CMS) of webplatform worden toegepast.

Custom-Code

Betere Prestaties

Met custom code kunnen we precies bouwen wat je nodig hebt, zonder al die overtollige ballast van ongebruikte functies die je met plugins misschien wel krijgt.

Optimalisatie voor SEO

Als je serieus bent over SEO, dan is custom code de weg vooruit. We optimaliseren je code tot in de puntjes voor zoekmachines, waardoor je hoger in de zoekresultaten terechtkomt.

Schaalbaarheid

Met custom code kun je gemakkelijk nieuwe functies en updates toevoegen zonder je zorgen te maken over conflicten tussen plugins of thema-updates. Jouw website groeit met je mee!

Lange Termijn Besparingen

Hoewel custom code initieel wellicht wat meer werk vereist, bespaart het op de lange termijn kosten, omdat je niet afhankelijk bent van dure plugins en constante updates.

Verhoog jouw online aanwezigheid

Als je op zoek bent naar innovatieve manieren om jouw online aanwezigheid te verbeteren en jouw bezoekers een unieke en betrokken ervaring te bieden, overweeg dan zeker de kracht van custom code. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Onepixel bieden we custom code-oplossingen die jouw website echt laten opvallen, beter laten presteren en je volledige controle geven. Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen!

Neem contact op

Wat klanten zeggen

H

Henry Handsome Roel Stevens

"Andy is een betrokken en betrouwbare partner van Henry Handsome. Hij weet alle projecten pixel perfect op te leveren en denkt altijd mee over de beste oplossing."

F

FondsZOZ Robin Vermeulen

"Het is altijd fijn en ongecompliceerd samenwerken met Andy. Als we een nieuw idee hebben, dan denkt hij mee voor de beste oplossing. Ook bij een probleem dat op korte termijn opgelost moet worden staat hij snel voor ons klaar."

W

Wildest! Fotografie Santos van den Berg

"Andy is een webmagiër. Zijn communicatie is kristalhelder, hij houdt strakke deadlines aan en hanteert redelijke prijzen. Andy denkt proactief met je mee, geeft duidelijk aan wat wel en niet mogelijk is, en weet zijn inzichten uitstekend over te brengen. Ik beveel Onepixel ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een top-notch webbouwer!"

A

AB3 Creative Collective Sebastian Bumann

"Partnering with Andy is a digital journey of excellence. His web designs not only capture the essence of creativity but are executed with utmost dedication. A true professional with impeccable communication."