Get in Touch Let's talk

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het vertellen van je verhaal. Samen zullen we je visie tot leven brengen en indruk maken op jouw doelgroep.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om te overleggen? Stuur ons een email of maak gebruik van onze handige meetingskalender. Zo kun je zelf bepalen wanneer wij contact met je opnemen.

info@onepixel.nl

E-mailadres

89910370

KVK Nummer

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een website of animatie te maken?

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. We proberen een zo realistisch mogelijke deadline vast te stellen en nauwkeurig na te volgen.

Hoeveel kost het om met Onepixel samen te werken?

De kosten variƫren afhankelijk van het project. We bieden op maat gemaakte oplossingen en zullen je voorzien van een gedetailleerde offerte op basis van uw specifieke behoeften.

Kan Onepixel ook zorgen voor onderhoud en updates na de lancering van mijn website?

Absoluut, alhoewel wij onze projecten onderhoudsvrij opleveren kunnen wij de nodige nazorg aanbieden.

Hoe zorgt Onepixel ervoor dat mijn website zoekmachinevriendelijk is?

Tijdens de ontwikkeling van je website maken we gebruik van best-practices om je website zo zoekmachinevriendelijk mogelijk te maken. We leveren ook de middelen om verdere aanpassingen te maken. Zo heb je volledig de controle over je website.

Biedt Onepixel ook hostingdiensten aan?

Wij hebben zelf geen hosting partner beschikbaar. Bij de offerte denken we graag met je mee welke hostingprovider en pakket het beste bij je website passen.

Hoe verloopt het samenwerkingsproces met Onepixel?

Ons proces begint met een diepgaande bespreking van je doelen en behoeften. Van daaruit ontwikkelen we een strategie en gaan we aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling. We betrekken je bij elke stap van het proces.